Semester....

Hej,

Haft semester!  Vart i Stockholm tis-fre.
Var faktiskt med om en väldigt trevlig händelse. Går i närheten av medborgarplatsen, där en tjej plötsligt börjar snacka med mig.

- Så du har shoppat loss!

Hon kommenterar mina kassar jag bär på, och vi börjar prata. Sen säger hon.

- Jag är på väg att möta upp lite vänner för en öl, vill du haka på?

Grymt, Fick lära känna tre nya människor. Underbart! Det finns hopp för Sverige!!

image24

Back in Gbg,Park Elite hotel (mitt andra hem) & Tanklocket!

Ja då har jag vart och underhållit männskorna i Ulricehamn. En trevlig kväll, lite tunnt i publiken och lite Dubbla budskap ibland. Men annars helt ok.



image22
Tänkte komma till det jag har utlovat, ivf börja förklara. Jag sa i tidigare inlägg att det jag håller på med just nu mest i mitt liv är att hitta tanklocket. Och vad jag menar med det, är efter ett väldigt tufft år så känns det som man har inga energireserver. Därför försöker jag fylla på energi, men även fast jag är med om en hel del roliga saker och positiva upplevelser så känns det inte som det går in alla gånger. Så även om jag hittat tankstationer.

image23




Så har jag inte alltid hittat tanklocket helt enkelt. Lurigt... 

Moget!!

image21

Vad trött man blir!!

Black Eyed Peas säger i sin text -Where is the love.

What´s wrong with world mama.
People living like they aint got no mama´s


Med risk för att låta som en trött, konservativ gubbe. Men tror att det ligger mycket i det. Och om ni går tillbaka och läser mitt inlägg "Låt inte mig störa" Så tycker jag att vi som människor kan applicera detta också. Våga störa i detta fallet med. När man ser någon göra fel, hör att någon har fel värderingar osv.

Nu blir det Siesta!

Puss

Lovar att återkomma till tanklocket..

Men nu skall jag hälsa er välkomna till Ulricehamn!


Vyn ifrån hotellet!



image19





image20


Ja så ser det ut!! Skall spela ju spela på Pluto här i Ulricehamn!
Varmt välkommna om ni är i närheten!!

Jag vet att webdesignen på min blogg inte är 2008,
men jag gillar den. Fulsnygg!!

I´ll Be back!!

Lite trival info får det väl vara då...

Godmorgon!

Jag har konstig dygnrythm, jag vet!. Men det är godmorgon för mig nu!  (eller en timma sen iofs)
Har lite kort om tid, men såg på statistiken att antalet läsare har ökat. Så jag har väl en skyldighet som Artist & Hustler att blidka mina kära fans. Har precis packat klart och förberett för Ulricehamn imorgon. Och skall göra en del ärenden. Sen är jag bjuden på tårta tror jag det var. Grymt! Det är inte varje dag!

Återkommer senare, och då skall jag förklara följande....


Det jag hålller på mest nu med i mitt liv, är att försöka hitta tanklocket!


over and out!

Låt inte mig störa!

Det är ju i allmänhet den svenska mentaliteten. Vi skall inte lägga oss i, inte störa. Men vad händer när någon behöver att vi stör. Någon kankse har förlorat en anhörig, kankse är deprimerad, har alkoholproblem. Ja listan kan göras lång!
Men då har vi alltid ursäkter för oss själva. Vi säger, det är inte min ensak, jag vill inte tränga mig på, tänk om jag sårar han/hon.
Jag tror att den här mentaliteten kommer, om inte redan gjort vårat samhälle hårt av leva i. Det är inte svagt, mesigt eller fult att vara beroende av någon annan.
Idag kankse jag behöver att du bär mig, och imorgon behöver du bli buren.
Det är när vi intalar oss själva att vi inte är beronde av andra,  som vi begår det största misstaget en människa kan göra.

Våga Störa mer!

Reklamfri Zon...

Ja då har jag befriat mina läsare från reklamen... Tröttnade på den och uppgraderade mitt konto så att det blev reklamfritt.

Annars finns det nått som är helt reklamfritt nu för tiden. Jag skall erkänna att jag stör mig grymt mycket på all reklam i Tv t ex. Äger ingen tv p ga alla reklamavbrott. Samtidigt ser jag det som företagare som en otroligt bra kanal att nå ut med sitt budskap, stärka ett varumärke osv.

Så det vore ju helt klart fel av mig, och bevis på dubbelmoral att påstå att jag är helt emot reklam (även om jag gärna slipper den)


Men som sagt, nu har jag ivf betalat för att ni skall slippa banners och annan reklam. Hoppas ni uppskattar detta.

Det enda varumärke som jag kommer att pusha för här,
kommer att vara varumärket Mr Slick

Ansvar

Om det inte är mitt ansvar, vems är det då?
Vem ligger ansvaret på att vara med människa...

Och här kommer lite bilder från igår...




Ännu ett Soultrain avklarat. Det håller ju till på Glow numera. Vilket på ett sätt känns helt rätt. Man märker att klubbarrgörerna trivs bättre. Det i sin tur ger ju helt klart bättre stämmning. Känns som dom har hittat hem lite. Men samtidigt så som Soultrain är ett av det starkaste Klubbvarumärket vi har i Sverige nästan. Där klubbnamnet drar mer folk än själva krogen. Och det finns en trygghet i varumärket. Så känns det som lite nytt syre kan behövas ibland.
Och sen måste det sägas, även om jag älskar Sören, Danny, Martin och Uffe som är grundarna till Soultrain. Så hemskt mycket Soul är det inte. Min klubb är väl egentligen den enda som är värd det namnet egentligen. (startar snart igen på deep, återkommer med mer exakt datum)

OVER and OUT

Soultrain....

Då bär det iväg till Soultrain... See you all there

Lite bilder...



Ett litet axblock hämtat från min vardag...

En helg och ett par dagars vila...

Då är jag tillbaka i cyberspace igen... Efter en spelning på Nivå. Skall försöka att bli bättre på att uppdatera er var jag spelar. Kommer nog befinna mig på Nivå ett par helger i månaden framöver, återkommer med datum. Nu på Lördag spelar jag i Ulricehamn på ett ställe som heter Pluto. Ni är alla hjärtligt välkommna!

Annars har jag tagit ett par dagar vila, befunnit mig på Öckerö och beundrat havet. Känns som sommaren är i antågande, men man vet ju aldrig.

Vill ta tillfället i akt och rekmondera en ny blogg här i bloggsvergie. Min gode vän Peter Siepen har idag börjat att blogga och ni finner hans blogg på adressen:


image1


nightlife.se/CirkusSiepen


Det var allt för nu, på återseende!



Uppmuntran

Varför är vi så dåliga på det. Vi är nog ännu  dåligare på att ta emot uppmuntran t om än att Ge.
Det är denna onda cirkel som skapat det klimat vi har idag. Det är så ovanligt att få uppmuntran och komplimnager, att vi inte lärt sig att ta emot.

" Anna kliver av spårvagnen en sen kväll och hör att ett gäng killar går bakom henne. hon hör att en av dom ökar takten och närmar sig snabbt. En känsla av obehag och rädsla hinner växa sig ganska stark. När killen är så nära att han kan nå henne knackar han henne på axeln hon vändetr sig om och han räcker fram hennnes plånbok  - Du tappde den här, säger han"

Alla hade vi nog tänkt, och kännt som Annna i det här fallet. Men varför skall det vara så.

Håller på att läsa en Bok nu som heter "Konsten att vara snäll"

Men i dagsläget är det Böcker som "Snabba Cash" som topppar listorna, eller  "Så här blir du framgångsrik"

Men ändå enligt enkäter så föredrar vi människor hellre att vara en "God människa" framför att vara framgångsrik.
Men med riskt för att låta väldigt cynsisk vilket jag inte gillar vara. Så undrar jag varför det inte verkar funka i pratiken. Och nu säger jag inte att vi i största allmänhet är otrevliga.
Men jag tror att vi kan anstränga oss mer.

Jag skall ivf försöka, och kom ihåg att säga till mig om jag misslyckas

Kram


Inga löften.... Men starka förhoppningar

Ja då skall man försöka skriva lite igen. Vad har hänt sen sist tragiskt nog inte så mycket, fast ändå väldigt mycket.
För varje dag möter man ju mängder av människor, och det är mötet människor emellan som är livet. Tycker jag ivf.

Men det är en väsentlig  skillnad på att mötas och träffas.
Att träffas är mer ytligt elller kan vara på ett mer profisionellt plan.
Medans att mötas är att respektera varandra till hundra procent, och att båda får utrymme att vara sig själva.

Och vi människor borde bli bättre på att mötas, och inte bara träffas. Det handlar om nått som jag tjatar till leda om, Jag VET. Men det är så viktigt.  Att Lyssna och vara  Lyhörd, en av dom viktigaste egenskaperna vi kan ha som människor också en av dom svåraste. För det är så otroligt lätt att man slutar ta in nya perspektiv och infallsvinklar på livet.

Nästa inlägg,  handlar om uppmuntran.....

RSS 2.0