Öckerö



*Besökt Öckerö, kollat till föräldrarnas hus....  Dom befinner sig i Ungern

* Chillat med Ida



Och nu så närmar det sig..... Family Deligt, ikväll 23:00  Bättre blir det inte..


Plan B



Då var det klart!!


DEN 5 OKT slår jag portarna för min andra klubb  Plan B




Mer info kommer senare


Puss/  Mr Slick

Säger man inte hejdå längre....

Bara en kort fundering.....


Säger man inte hejdå, när man chattar via msn, tycker det är artigt att man avslutar en konversation även om den varit ganska "random"


Kanske bara är jag.....

Trival info.... Och vikten av att hjälpa Gunnar!

* Käkat pizza
* Slappat
* Surfat
* Gjort en del produktiva samtal



Den här dagen har inte vart så fruktansvärt produktiv.......  Men alla dagar behöver väl egentligen inte vara det heller....

Men i dagens samhälle är det nästan lite fult att inte göra någoting. Speciellt om man planerar in det i almenackan. Och någon frågar.

-Vad skall du göra imorgon?
- Jag hade tänkt att göra ingeting!

Då blir man nästan klassad som lat, och oproduktiv och det är ju grymt fult.


Ett av mina favorit kåserier handlar om just det. Och heter  "Vikten av att hjälpa Gunnar"

Det började med att författaren (Magnus Sundell) och hans familj myntade uttrycket, när dom skulle göra just ingeting. Då hjälpte dom Gunnar. För det var mer acceptabelt att säga det, till vänner kollegor och kanske t om familjen. För fick du en fråga om du kunde hjälpa till med något, eller hoppa in extra på jobbet. Så var det helt ok att tacka nej, om man kunde säga att man skulle göra något. Som att hjälpa Gunnar t ex..................

Så därför förespråkar jag att ni alla tar och hjäper Gunnar lite mer....

Och om någon undrar vad Gunnar gör?

- Precis ingeting!!



Kram & Hej

Ansvar och Respekt..... (Har folk glömt det)



Hej igen... Inte så bra på att skirva här varje dag precis, men jag säger tydligen inte så mycket om jag inte har något att säga.....


Så först skall jag gå igenom snabbt vad som har hänt sen sist, sen skall jag återkomma till rubriken.


Först Family Delight, en helt ok kväll. Var lite orolig i början men det blev helt ok med folk. Bandet levererade som vanligt grymt bra soul och funk. Så jag är nöjd

På fredagen fick jag ett spontant ryck och åkte upp till sthlm, och så Sugar hill gang, grymt kul och framförallt kult.  Det var ju där det började. Dom lade ju grunden för att hip hop skulle kunna nå ut komersiellt.

Fick träffa Bea och sen Joel, bara det gjorde ju gjorde ju att det var värt att åka upp

Åkte hem tidigt på lördags morgon och sov hela dagen. Sen Dj:a jag på aveny 1. Kul spelning, gott att få spela gamla soulklassiker en hel kväll, tyvärr inte så stor publikskara. Men helt klart ett ställe med potential

Så det var i korta drag vad som har hänt sen sist.......


Nu kommer det, har varit ute två kvällar i rad nu. (Söndag, och måndag) Och har haft väldigt trevligt. Ikväll t ex en väldigt trevlig middag (tack Emma).

Men båda kvällarna har haft tråkiga inslag med.
Vänner som har blivit allt för fulla och kankse glömmer hur man beter sig. Och jag omtänksam och som alltid vill hjälpa till hamnar väl lite ikläm. 

Och det jag frågar mig nu, har man inte ett ansvar inför sina vänner att bete sig. Till lika ett ansvar att ta hand om varandra. T ex så satt vi på en bänk ikväll efter en av mina vänner hade blivit utslängd av vakterna, och helt plötsligt märker jag att hon är borta. Och jag verkar vara den enda som bryr mig om det. Och jag är den som känner henne minst. Tycker det är konstigt.

Sen igår var det också en vän som  hon blev  full, och jag tappar tålamodet under kvällen och låter henne klara säg själv. Men senarare träffar jag henne på avenyn och frågar om jag skall fixa en taxi till henne hem, så hon slipper vandara omkring på avnyn hela natten själv tills första bussen går, och hon säger ja! pch jag säger men häng med mig först till ett cafe, skall möta upp ett par vänner sen tar vi taxi ihop.  Och det första hon gör när vi kommer in på Cafét är att beté sig uppkäftigt mot personalen!

Och då tappar jag helt lusten att hjälpa till.
Tycker det är sjukt respektlöst. Även om man är full. Då får man låta bli att dricka om man vet att man blir sån när man är full.

Undrar var respekten för varandra har tagit vägen, har individualismen gått aldes för långt!?
Visst det är i yttersta grad du själv som har anvsar för vad du själv gör, och du slipper ju en ansvar då med mot dina vänner om du resonerar så. Men jag tycker jag har ett ansvar att mina vänner beter sig till lika att dom har en ansvar emot mig att bete sig... På så sätt upprätthålls normerna lite.

Men i dagens sammhälle där mottot är "sköt dig själv och skit i andra" så blir det lätt att folk tappar greppet, för om den enda du har att stå till svars är dig själv, kan det vara svårt att hitta refferensramar.

Så nu har jag fått ut mig lite ilska, får gärna kommentera och säga om ni tycker jag är helt ute och cycklar

Kram och God natt!


Lite kul, men ändå sjukt pinsamt...

Trodde aldrig att jag skulle ha en blogg. Men har kommit på att det är en bra plattform att "visa upp sig" på.

Så ur  ett rent komiersellt syfte är jag grymt nöjd, och säger varmt välkommen till Mr Slick´s blogg!!

Sen finns det ju en stor del av mig som tycker et här med bloggande har blivit en liten för stror fluga.... Alla gör det och skall göra det. Och den delen av mig tycker det är sjukt pinsamt

För varför är det så sjukt intressant att läsa saker om andra och deras liv egentligen. För i många fall är det ju trival information som florerar på dagens bloggar. Eller är det de egentligen?

Jag tror att det är ett behov som både bloggaren och dom som läser har, och inte tillgodoser i vardagen. För vi pratar ju knappt med varnadra längre. Ingen har tid. Inte att prat klart. Lyssnade på P1 i bilen häromdan, handlade om ett program som dom hade gjort. Där man hade tagit en gäng människor (väl utvalda iofs) och låtit dom spendra en helg i ett torp långt ut i skogen utan radio, tv, internet eller nått medie överhuvudtaget....

Och nu interjuvade dom deltagarane ett år efteråt och frågade vad dom minns och intryck från tid där....
Och en av dom sa, det mest underbara var att man hade tid att prata klart!!

Så välkommen till min sida där jag tänker prata klart!! Både om trivala och kankse mer vettiga ämnen.

Kommer även finnas lite kalendarium om vad som händer i mitt liv, vart jag uppträder osv..

Kram sålänge!!

RSS 2.0